AGROBIRO
"Preduzeće za projektovanje i sanitarnu zaštitu - DEZINFEKCIJA, DEZINSEKCIJA, DERATIZACIJA"
O nama - ističemo
U našem poslu krase nas brojni rezultati iz oblasti SANITARNE ZAŠTITE - DDD- DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE i DERATIZACIJE i iz oblasti Tehnološkog projektovanja u poljoprivredi zato što mi imamo potrebnu stručnost, veliko iskustvo, visoki kvalitet, sigurnost i aktivno pratimo i primenjujemo sva nova znanja iz oblasti tehnike i tehnologije i uz sve napred rečeno za obavljanje naših poslova imamo savremenu opremu i tehniku, pa smo tako korak ispred ....
..... i ko to prepozna taj sa nama radi ....

U oblasti SANITARNE ZAŠTITE - DDD USLUGAMA mi smo sada u stanju da rešimo i rešavali smo najsloženije probleme iz DDD ZAŠTITE u: proizvodnim pogonima, skladištima sirovina i hrane i druge robe široke potrošnje, silosima žitarica i industrijskog bilja, mlinsko pekarskoj industriji, ili pojedinačno samo u mlinovima, silosima, ili pekarama, u fabrikama keksa, u mlekarskoj industriji , industriji piva, klanicama stoke, hladnjačama, fabrikama stočne hrane i fabrikama premiksa , fabrikama tekstilne industrije , u velikim skladištima tekstilne i metražne i odevne robe, u velikim trikotažama i farbarama, u fabrikama drvne idustrije, u velikom radarskom avio centru i velikim računskim centrima u velikim skladištima krompira, govedarskim, svinjarskim i živinarskim farmama, plastenicima, javnim i divljim deponijama smeća, uništavanje komaraca, uništavanje štetočina na zasejanim poljoprivrednim površinama, u voćnacima, parkovima, sportskim stadionima, utrinama, uništavanje korova i drugo.

Osnivač AGROBIROA, Pejin Dušan, završio je Poljoprivredni fakultet,Univerziteta u Novom Sadu i tako stekao zvanje diplomirani inženjer. Ima položen DRŽAVNI i STRUČNI ISPIT i ima LICENCU INŽENJERSKE KOMORE SRBIJE broj 377 D064 06 i zvanje ODGOVORNI PROJEKTANT.

KONTAKTIRAJTE AGROBIRO
Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za naš rad možete nas nazvati na telefon:

064 1234 494

ili nam pisati putem E-mail-a:

agrobiroco@gmail.com
RADNO VREME
Pratite naš rad i putem facebook-a:

Naša Misija

Naša misija je pružanje najbolje moguće usluge korisnicima u oblasti sanitarno-ekološke zaštite, kao preventivnu zaštitu zdravlja od zaraznih bolesti i sprečavanje šteta koje nanose štetočine. Pored toga jedna od najvažnijih stvari nam je sigurnost zaposlenih i njihovo stalno lično i stručno napredovanje u našim oblastima. Moramo da napomenemo, takođe da nam je izuzetno važan pozitivan doprinos zajednici odgovornim odnosom prema našoj prirodnoj i društvenoj sredini.

agrobiroco@gmail.com